Barnehagene åpnes 20. april.

Vi i Norge har gjort mye riktig så langt under denne pandemien, og vi har tillit til myndighetene når de sier at det er trygt å åpne barnehagene igjen. Vi ønsker nå alle barn velkommen tilbake i barnehagen og vi skal sørge for at alle får en så trygg og god hverdag som mulig i tiden som kommer.

Våre barnehager har hele tiden vært åpne for barn med foresatte i samfunnskritiske funksjoner, og det har fungert godt. Vi har derfor allerede innført flere tiltak for å sikre barn og ansatte. Disse tiltakene blir nå samordnet med myndighetenes veileder som ble offentliggjort 15. april. Vi informerer fortløpende foresatte og ansatte i interne kanaler slik at alle er oppdatert på det siste som gjelder.

Linker til myndighetenes veileder og informasjon rettet mot barnehager finner du lenger ned på siden. Blant annet finner man informasjonsfilmer for barn og voksne. Vi anbefaler at foresatte gjennomgår filmer og dokumentasjon. Ta med barna og vis de filmen som er rettet mot barn.

Informasjon

Utdanningsdirektoratets informasjonsside for barnehager: Klikk her

Informasjon spesielt rettet mot foresatte: Klikk her

Informasjonsfilmene ligger her: Klikk her

Vi ønsker alle velkommen tilbake.