Vinterbowling på fotballbanen

Det er et bredt spekter av øvelser under årets vinteraktivitetsuke, og Sprellopp Bekkevollen hadde satt av torsdagen til vinterbowling ute på fotballbanen.

 

Presisjon og konkurranseinstinkt

Espen fra Hoppe hadde ansvar for dagens øvelse, og han hadde fylt brusflasker til kjegler og tatt med en håndball som ble brukt som bowlingkule. Barna stilte seg pent opp på rekke og ventet tålmodig på at det skulle bli deres tur til å bowle.

De minste barna fra Tumle og Rulle startet bowlingrunden ved å kaste med begge hendene, og fikk med det jobbet litt med både presisjon og øye-hånds koordinasjonen. Her var det flere av barna som kastet både tre og fire ganger, og det var tydelig at bowling var en stor hit hos de yngste i barnehagen!

Når de større barna ankom bowlingbanen måtte det også legges opp til et litt lengre oppløp, men det hindret ikke barna til og få både spare og strikes!

Sosialt samvær ute i naturen

Det ble en sosial og morsom tur ute i frisk luft for Sprelloppene på Bekkevollen i dag, samtidig som konkurranseinstinktet ble vekket i flere av barna. På tross av et noe tåkete og kjedelig vintervær bidro bowlingen til mye latter og moro.

I morgen skal Sprellopp Bekkevollen ha rebus, som en avslutning på den svært så aktive vinteraktivitetsuka.