Sommerfest og åpning av Solbergelva barnehage

7. Juni 2016, markeres som en helt spesiell dag i Sprellopp historie. Det var duket for storslått åpning av den fjerde Sprellopp barnehagen, lokalisert i Gamle Riksvei 24, Solbergelva. Samtidig som Sprellopp Solbergelva barnehage feiret åpning sammen med Ordfører Bent Inge Bye, var det også avsluttning for 14 Sprellopper som er klare for å ta steget videre til skolen.

Mestringsfølelse

Det var mange spente barn og enda mer spente foreldre som var samlet til perm og roseutdeling denne dagen. Stolte foreldre, Sprellopp ansatte og barn fikk oppleve en stor milepæl i en av landets flotteste barnehager. Rommet var fylt med mestringsfølelse, stolthet og tårer som gjorde dette til en flott feiring.

Sprellopp Solbergelva barnehage

Det nyeste barnehage tilbudet i Nedre Eiker stod ferdig i Januar 2016. Det har en kapasitet på over 100 Sprellopper, med 20 fast ansatte. Barnehagen har et topp moderne uteområde, her får Sprellopp barna leke fritt med de unike lekene som er lagd for frihånd av den tyske uteleker spesialisten, Spiel Art. De detaljerte tre lekene er en nysgjerrighetsvekker som naturlig trigger læring og samspill. Variasjonen i uteleker og landskap er utviklet med hensikt i å utfordre Sprellopp barna i den daglig leken og som et resultat utvikler de motoriske ferdighetene gjennom lek og samspill i en trygg hverdag!

Lær mer om Sprellopp Solbergelva barnehage her!